De Nationale Sportweek werd ook gevierd in Molenvliet!

speelbos-met-SHV

De Nationale Sportweek is in heel Nederland gestart op zaterdag 15 september 2018 en duurt nog tot en met 29 september 2018. De Nationale Sportweek is een initiatief van NOC*NSF en wordt georganiseerd met als doel sporten en bewegen te promoten.

Het doel van de Nationale Sportweek is om sporten en bewegen te promoten. Dit komt overeen met de doelstellingen van het Beweegteam. Daarom sluiten wij met onze activiteiten aan bij dit landelijke evenement. Wij organiseren dan ook speciaal tijdens de Nationale Sportweek extra activiteiten om een actieve én gezonde leefstijl te promoten, zoals:

Sporten in de klas: sportieve filmpjes om zoveel mogelijk basisscholen aan het bewegen te krijgen. Benieuwd? Check dan de trailer via 
https://www.youtube.com/watch?v=o6Ql5X2m3wg&feature=youtu.be

Ik neem je mee:  om leden van sportclubs iemand mee te laten nemen naar zijn of haar club om kennis te maken met de betreffende sport. 

Gratis fruit in de Woerdense sportvereniging:  gratis fruitpakketten voor 10 deelnemende verenigingen, om bewustwording te creëren van het maken van een gezonde keuze en de gezonde keuze ook in de dagelijkse sportpraktijk makkelijker te maken.

Uniek Sporten: ​sporters met een beperking kunnen met behulp van de Uniek Sporten-strippenkaart gratis of tegen een kleine bijdrage tot en met 1 november 2018 kennismaken met 3 sportieve activiteiten. 

En last but not least: De schaatsles in het Speelbos! 
In het Speelbos in wijkpark Molenvliet kwam op woensdagmiddag 26 september een trainer van Schaatshardrijvereniging Woerden (SHV Woerden) om een gastles te geven op het trimparcours. Het was een superleuke les en echt een topmiddag! Bedankt voor de gastles! 

Spelletjes, buiten in woerden
Sporten in de warmte
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 20 september 2021
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.