Doe je ook mee met de Buitenspeeldag in Woerden op 13 juni?

Logo Buitenspeeldag
Op woensdag 13 juni wordt weer de jaarlijkse Buitenspeeldag gehouden. Die dag proberen Jantje Beton en Nickelodeon één grote speelplek te maken van Nederland, zodat 150.000 kinderen tijdens deze 11e editie onbezorgd buiten kunnen spelen. Ook in Woerden is buitenspelen tijdens de Buitenspeeldag allesbehalve saai en onveilig! In onze gemeente worden tussen 13 uur en 16 uur allerlei activiteiten voor kinderen van 4 t/m 12 jaar georganiseerd door Beweegteam Harmelen, Beweegteam Woerden (Speelbos en Speelgarage), Fast Forward Sports, WoerdenSport, Miracle Yoga, Korfbalvereniging Reflex en NME-Centrum InBredius. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Beweegteam Woerden wil de Buitenspeeldag graag onder de aandacht brengen in de gemeente Woerden om het spelen te stimuleren en te promoten. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt van alle activiteiten die er te doen zijn én organiseren we natuurlijk zelf ook een paar uitdagende en sportieve spellen!
Voor het hele programma in Woerden en Harmelen, zie de link hieronder. 
Daarnaast staan alle aangemelde activiteiten ook op de plattegrond op de website van Jantje Beton.
Kijk op www.jantjebeton.nl/buitenspeeldag.

Voor meer informatie over dit bericht en over de Buitenspeeldag kunt u contact opnemen met Randy van Schravendijk, combinatiefunctionaris van Beweegteam Woerden.
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06- 14263889






Wist je dat er een natuurlijk speeleiland komt in ...
Wachttijden op het trimparcours...
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 20 september 2021
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.