Het trimparcours wordt goed gebruikt!

In het trimparcours lopen veel mensen geregeld hun rondje. Op de dag van de opening zagen we iemand al lopen om half 8 's morgens. Twee duimen omhoog en de zweetdruppels op zijn hoofd, supermooi! 

Ook de dag na de opening was ik niet de enige op het parcours. Meerdere individuen of tweetallen die samen de toestellen uit gingen proberen op hun sportieve rondje. 
Toen ik zelf mijn rondje deed die zondagochtend, merkte ik vooral dat de wegwijsbordjes erg goed geplaatst waren. Vaak is dat toch een beetje zoeken... ken je dat? Doe je een fietstocht en begin je je op den duur toch af te vragen of je wel goed gaat... Laat alsjeblieft dat volgende bordje snel verschijnen... Nu is het Molenvlietpark natuurlijk niet zo groot, maar toch is het fijn als er geen onduidelijkheid kan ontstaan over welke kant je op moet. Mits je natuurlijk wel op blijft letten. Ik rende, geholpen door de zwaartekracht, iets te rap van een helling af en had meer aandacht voor mijn voeten en de ongelijke ondergrond, dan dat ik het bordje wilde traceren. 
Maar erg ver was die niet ;) 

Het lijkt me wel mooi als er nog iets aan het parcours wordt toegevoegd. Ruimte voor verbetering mag er altijd zijn, toch?
Het zou een mooie toevoeging zijn als er 
een watertappunt komt aan het eind van het parcours. Nu is er een watertappunt bij het winkelcentrum Molenvliet, maar dat is te ver om dat te gaan gebruiken denk ik. Dat was het voor mij wel, in ieder geval. Nu heb ik bij thuiskomst eerst een litertje water weggetikt. 
In het kader van de gezonde leefstijl (bewegen én voeding / drinken) kan dit wellicht geen kwaad...

Op naar een zonnige en sportieve zomer in het park! 


(Foto gemaakt door Dick Blonk / Dgraphics, bij de opening van het trimparcours op zaterdag 7 april 2018)Speelbos nu ook in het Brediuspark!
7 April opening trimparcours
 

Reacties

Er zijn nog geen reacties gegeven. Wees de eerste die een reactie geeft
Reeds Geregistreerd? Hier Aanmelden
Gast
maandag 20 september 2021
Indien u zich wenst te registreren vul dan aub. de velden voor gebruikersnaam en naam in.